Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

YKSITYISOPETUS JA ANALYSOINTI

Yksityisopetus, 3D-analyysi ja Trackman-harjoittelu

Mikäli olet kyllästynyt heikkoihin osumiin, haluat lyödä palloa pidemmälle ja tarkemmin, hakea uutta kipinää ja ajatusta harjoitteluun tai yksinkertaisesti nauttia pelaamisesta enemmän, niin yksityistunnit ovat hyvä vaihtoehto. Yksityistunneilla keskitytään aina henkilökohtaisiin kehityskohtiin asiakkaan toiveet, sekä tavoitteet huomioon ottaen.

Pysyvämmät muutokset vaativat yleensä säännöllisiä tapaamisia, sekä itsenäistä harjoittelua. Olemme luoneet erilaisia valmennuspaketteja pelaajille, jotka haluavat kehittää osaamisensa uudelle tasolle.

Valmennuspakettien tueksi tarjoamme lyönnin 3D-analyysia ja Trackman-harjoituksia.

3D-analyysi sisältää mittauksen sekä liikkeen analysoinnin. Pelaajan kanssa käydään läpi tärkeimmät luvut ja niiden vaikutukset toisiinsa sekä pelaajan lyöntiin. Käydään läpi harjoitteet omatoimista harjoittelua varten. Pelaaja saa raportin ja harjoitusohjeet sähköpostiin.

Trackman-harjoitukset toteutetaan simulaattoritilassa tai ulkona hyödyntäen lyöntianalysaattoria ja sen antamaa dataa lyönnistä. Harjoitusten alkuun analysoidaan nykyisen lyönnin tila ja käydään läpi analysaattorin antamat arvot. Tämän jälkeen tehdään lyöntiin mahdollisia muutoksia opettajan opastuksella ja seurataan, kuinka muutokset vaikuttavat analysaattorin antamiin tuloksiin. Trackman-harjoitukset soveltuvat hyvin pelaajille, jotka haluavat saada tarkempia tietoja omasta lyönnistään, sekä seurata omaa kehittymistään. Harjoituksissa voidaan muunmuassa analysoida lyönnit eri mailoilla, jolloin pelaaja saa tarkat lyöntimitat eri mailoille. Harjoittelun tarkoitus on tehostaa lyöntiharjoittelua ja tuottaa pelaajalle hyödyllistä tietoa oman pelin kehittämiseen.

Hinnasto

Yksityistunti (50min)60€
Yksityistunti (25min)30€
Valmennuspaketti 1 (sis. 5 x 50min)255€
Valmennuspaketti 2 (sis. 5 x 25min)125€
3D-analyysi (45 min)65€
Trackman harjoitukset (55 min)75€