Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

AJANVARAUS

Simulaattorin ajanvaraus Nexgolfin kautta Nexgolf tunnuksilla

Peliaikojen varaus


Lataa WiseGolfin mobiiliapplikaatio tai varaa aikasi selaimella!​​​​​​​ Huomioithan, että caddiemaster hoitaa ajanvarauksia vain puhelimitse.


Applikaation lataaminen puhelimeen

WiseGolf on julkaissut pelaajille mobiiliapplikaation.

Applikaatio on veloituksetta ladattavissa sovelluskaupoissa Applen laitteille AppStoresta ja Android laitteille Google Play kaupasta.

Applikaation kautta pelaajat pystyvät muun muassa varaamaan peliaikoja ja golfautoja. Lisäksi apin kautta Aurinko Golf pystyy viestimään pelaajille.

Wisegolf applikaation kautta pystyt myös helposti vaihtamaan kenttää ja varaamaan ajan vieraskentälle, joka käyttää WiseGolfin ajanvarausta.


Ajanvaraussäännöt

Varaaja on vastuussa varauksestaan, ryhmänsä mahdollisista poisjäänneistä sekä heidän ilmoittautumisistaan ennen kierrosta. Jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava viimeistään 10 minuuttia ennen lähtöaikaa caddiemasterin toimistossa, tai Wisen appissa.

Peliaika tulee tarvittaessa peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jääneistä lähtöajoista voidaan periä voimassa olevan greenfeen suuruinen maksu.

Ajanvarausehdot

Aurinko Golfin osakkaat voivat tehdä varauksia kuluvalle päivälle ja 12:lle päivälle eteenpäin. Vuokrapelioikeudella pelaavat voivat varata aikoja kuluvalle päivälle ja 10:lle päivälle eteenpäin. Muut voivat varata aikoja kuluvalle päivälle ja viidelle päivälle eteenpäin.

Tasoitusrajat

Pelaajakohtainen tasoitusraja Par72 -kentälle on Aurinko Golfin jäsenille, osakkaille ja pelioikeuden haltijoille 54, ruuhka-aikoina arkisin kello 15-18 ja viikonloppuisin 7-13 tasoitusraja jäsenille on 40 ja vieraspelaajille aina 40. Ryhmän tasoitusraja on 120. Jokaisen par72- kentällä pelaavan tulee olla jäsen jossain golfseurassa.

Pelaajakohtainen tasoitusraja Ysi+ -kentälle on kaikille 54 ja ryhmän tasoitusraja 150. Ysi+ -kentälle pääsee pelaamaan myös ilman golfseuran jäsenyyttä ja tasoitusta mutta suosittelemme, että ainakin yhdellä peliryhmän jäsenellä on green card suoritettuna.


Ryhmävaraukset

Järjestä kaveriporukan pelit vaivattomasti ryhmävarauksena!

Tarjoamme ryhmille mahdollisuuden varata peliaikoja ennakkoon ja monipuolisia palveluita pelien yhteyteen. Ota yhteyttä toimistoomme tiedustellaksesi peliaikoja ja hintoja. Perushinta vaihtelee peliajankohdan mukaan. Hintaan sisältyy aina greenfee, rangepoletti ja saunaosaston käyttö pyyhkeineen.

Mieti myös valmiiksi millaisia lisäpalveluita haluaisitte pelien yhteyteen:

  • Tulospalvelu (mobiilitulospalvelu tai paperikortit) 5 € / hlö
    • Henkilökuntamme hoitaa tulospalvelun mobiiliaplikaatiolla tai tuloskortein. Tarvitsemme vain osallistujien nimet ja kotiseurat. Toimitamme valmiit tulokset kilpailun päätyttyä yhteyshenkilöllenne.
  • Erikoiskilpailut (pisin drive, lähimmäksi lippua yms.) 20 € / kpl
  • Ravintolapalvelut (tervetulokahvit, väliaikaeväät, aamupala, lounas, illallinen jne.)
    • Ravintola Venka menu
    • Kokoustilat ja tarjoilut

Lisätietoa ja tiedustelut toimisto@aurinkogolf.fi / 020 7545 903

Järjestämme myös erilaisia yritys- ja yksityistapahtumia golfkilpailuista lajikokeluihin. Lue lisää yksityistapahtumista täältä.