Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

OSAKKUUS JA OSAKASEDUT

Osakkeet

Aurinko Golf Oy:n osakkeet jakautuvat kahteen eri osakesarjaan; A- ja B- osakkeisiin. A- osake oikeuttaa yhteen nimettyyn pelioikeuteen tai yhteen 20 kerran nimettyyn pelikorttiin. B -osake oikeuttaa kahteen nimettyyn pelioikeuteen tai kahteen nimettyyn 30 kerran pelikorttiin. Molemmilla osakkeilla on yksi ääni yhtiökokouksessa.


Nimetty pelioikeus

Osakkeeseen kuuluva nimetty pelioikeus oikeuttaa yhden henkilön rajattomaan pelioikeuteen koko kauden ajaksi.


Nimetty pelikortti

Osakkeeseen kuuluvan nimetyn pelioikeuden voi halutessaan vaihtaa pelikorttiin. A -osake oikeuttaa yhteen pelikorttiin, johon kuuluu 20 pelikertaa kaudessa. A-osakkeen pelikortti voidaan nimetä yhdelle käyttäjälle ja lisäksi pelikortin käyttäjäksi voi nimetä osakkeen omistajan kanssa samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä maksimissaan kaksi kappaletta. B-osakkeen pelikortin voi nimetä kahdelle henkilölle ja lisäksi pelikortin käyttäjäksi voi nimetä osakkeen omistajan kanssa samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä maksimissaan kaksi kappaletta. Jos osakkeen omistaa juridinen henkilö voidaan pelikortti nimetä useammalle henkilölle hallituksen harkinnan mukaisesti. Käyttäjät voi nimetä vain kerran kaudessa pelioikeuden käyttöilmoituksella, kun osake aktivoidaan. Nimetty henkilö voi tuoda korkeintaan kolme vierasta kerrallaan kortilla. Henkilön täytyy pelata vieraidensa mukana peliryhmässä. Pelikerta oikeuttaa yhden henkilön yhteen pelikierrokseen 18 reiän kentällä. 9 reiän kentällä pelikerta oikeuttaa yhden henkilön kahteen peräkkäiseen pelikierrokseen. Pelikortin nimeämiseen löytyy lomake materiaalit-sivulta.


Pelioikeuden siirto

Mikäli osakas ei käytä osakkeen pelioikeutta itse, voi hän vuokrata pelioikeutensa eteenpäin. Pelioikeutetun tulee olla jonkin Suomen golfliiton jäsenseuran jäsen. Pelioikeuden vuokrauksesta ei tule Aurinko Golfin puolelta maksuja. Kannattaa huomioida, että osakkeen vastike ja pelioikeuden käyttömaksu tulee olla maksettuna ennen kuin pelioikeutta voidaan käyttää. Pelioikeuden vuokrauksesta on ilmoitettava toimistoon kirjallisesti. Pelioikeuden siirtoilmoituksen tekemiseen löytyy lomake materiaalit- sivulta.


Osakkaan juniorin pelioikeus

Osakkaalla on mahdollisuus ostaa omalle juniorilleen pelioikeus edullisempaan hintaan. Pelioikeuden voi ostaa suoraan Aurinko Golfin verkkokaupasta tai toimiston kautta toimisto(a)aurinkogolf.fi. Verkkokaupasta näet myös voimassa olevat hinnat pelioikeuksille.


  Osakasedut

  Osakkailla on lukuisia erilaisia etuja mm. peliaikojen varaamiseen, golfautojen vuokraamiseen ja lähialueen kentillä pelaamiseen liittyen.

  • Ajanvaraus 12 pvä ennen
  • Samanaikaisten varausten maksimimäärä 5
  • Tasoitusrajat 54/54
  • Bägikaappi 35€
  • Kärrypaikka 5€
  • Bägikaapin ennakkovaraus
  • Golfauto 25€
  • Golfauton 10-kortti 200€
  • Rangenapin lataus 45€
  • Alennetut hinnat junioripelioikeudelle
  • Vieraan Greenfee -10€/18r, -5€/9r
  • Neljä kpl pelilippuja 9+ kentälle
  • Yksi kutsuvieraslähtö / osakas (ei voimassa heinäkuun aikana)
  • Länsirannikon osakaskortti 30€/kierros
  • Hill Side Golfiin 5 pelikertaa veloituksetta (lisätietoja alempana)
  • Ruukki Golfin alennetut Green Feet (lisätietoja alempana)


  Osakasetu – Länsirannikon etukortti 2024
  Osakkeen omistaminen on erinomainen asia, varsinkin Länsirannikon golfyhtiöissä. Alueen golfyhtiöt ovat useamman vuoden ajan tarjonneet osakkaille kotikentällä pelaamisen lisäksi merkittäviä pelaamiseen liittyviä etuja myös alueen muilla kentillä Länsirannikon etukortin muodossa.
  Länsirannikon etukortti sai alkunsa alueen golfyhtiöiden yhteistyönä vuonna 2017. Lähtökohtana oli ja on edelleen tarjota osakkaalle lisäarvoa osakkeen omistamiseen. Länsirannikon etukortissa ovat mukana tulevalla kaudella seuraavat 13 golfyhteisöä:
  Alastaro Golf, Archipelagia Golf, Aurinko Golf, Harjattula Golf & CC, Kankaisten Golf, Loimijoki Golf, Meri-Teijo Golf, Nakkila Golf, Rauma Golf, Salo Golf, Uudenkaupungin Golf, Yyteri Golf, Wiurila Golf & CC.

  Lisäetu pelaamiseen osakkaalle
  Pelikaudelle 2024 Länsirannikon etukortin edut jatkuvat tutunlaisina. Omalla pelioikeudellaan pelaava osakas saa käyttöönsä kolme etuhintaista pelikierrosta kullakin mukana olevalla kentällä.
  Länsirannikon etukortissa mukana olevien golfyhteisöjen osakkaat lunastavat pelioikeuden omasta golfyhtiöstään (lataa Cardu-sovellus) ja pelaavat parhailla eduillaan kotikentällään. Pelaajat saavat liikunnan ja pelin tuoman ilon lisäksi rahanarvoisia etuja sekä omasta että muista golfyhteisöistä. Vuodelle 2024 tarjotaan siis pelaamisen nämä länsirannikon peliedut jokaisella mukana olevalla kentällä.
  Ajanvaraus tehdään kunkin kentän ajanvaraussääntöjen puitteissa ja esittämällä mobiilin kortin (Cardu) saa osakas 30€ etuhintaisen kierroksen. Edut ovat käytettävissä alkaen 2.5.2024 kenttien sulkeutumiseen asti.
  Viime vuonna aloitettu etu 9-reiän pelaamiseen tarjotaan tänäkin vuonna Kankaisten Golfissa ja Aurinkogolfissa, jossa siis mahdollisuus käyttää etuhintainen kierros 9-reiän kierrokseen ja silloin hinta on 20€/9r.

  Kortista mobiiliin eli Carduun
  Länsirannikon etukortti löytyy kätevästi mobiilisovelluksesta, joten se kulkee mukavasti osakkaan mukana pelikentillä puhelimessa. Osakkaat kirjautuvat mobiilisovellukseen ja tunnistautuvat osakkaiksi etujen saamiseksi. Oman kenttäsi caddiemasterit osaavat auttaa tarpeen vaatiessa ja korttia ladatessa.
  Tervetuloa mukaan osakasetuihin. Käytä niitä ahkerasti!

  Lisätiedot
  Oman yhteisösi caddiemaster & toimisto


  Osakas- ja pelioikeus edut Hill Side Golfiin:
  Viisi kertaa ilmaiseksi. Etu voimassa vain arkisin.
  Ennakko- ja ryhmävarauksissa ei etuja ole mahdollista käyttää.
  Varaukset 3 pv ennen. Voimassa koko kauden.

  Osakas- ja pelioikeus edut Ruukki Golfiin:
  Kolme pelikertaa kaudessa, green fee -50% normaali hinnasta. Ennakko- ja ryhmävarauksissa ei etuja ole mahdollista käyttää.
  Varaukset 3 pv ennen. Voimassa koko kauden. Ei koske heinäkuuta.


  Osakkaan talviharjoittelun ja valmennuksen edut

  • Hallikortti 200€
  • Pro Valmennus 5x yksityistunti 250€


  Vaihtopäivät ja tarjoukset

  • Harjattula Golf & Country Club
  • Uudenkaupungin Golf
  • Kultaranta Golf Club Naantali
  • Archipelagia Golf Club
  • Meri-Teijo Golf


  Peliliput

  • Uudenkaupungin Golf 35€
  • Archipelagia Golf Club 35€


  Ravintolan edut

  • Buffet-lounas 10,50€


  Kaikki alennukset normaalihinnoista. Alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennukset eivät ole voimassa kilpailuissa tai ryhmävarauksissa.