Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

STRATEGIA

AIDOSTI GOLFISTA NAUTTIEN

Aurinko Golfin yhteisö koostuu kahdesta toimijasta, kenttäyhtiöstä (Aurinko Golf Oy) ja urheiluseurasta (Aurinko Golf ry). Toimijoiden yhteinen strategia on käynyt läpi päivitysprosessin vuonna 2020 ja tämän pohjalta toimijat toteuttavat ja kehittävät toimintaansa. Osapuolet pitävät vuosittain yhteisiä strategiakokouksia 1-2 kappaletta, joissa keskustellaan tulevista yhteisistä kehitystoimenpiteistä. Molemmat toimijat toteuttavat strategiasta johdettua omaa vuosittaista toimenpidesuunnitelmaansa ja päivittävät tätä strategian pohjalta vuosittain.

Aurinko Golfin strategia koostuu yhteisesti tunnustetuista tehtävistä eli missiosta. Tulevaisuuden päämäärää määrittää visio ja tämän alle muodostuu erinäisiä yksilöityjä tavoitteita. Tekemistä ohjaa tahto ja tapa toimia määritellään toimintakulttuurin eli arvojen pohjalta. Painopisteillä määritellään toimenpidesuunnittelun pääotsakkeet, joiden sisältöä ja toteutusta suunnitellaan, sekä seurataan vuosittain.

Kaikkeen tekemiseen suhtaudumme intohimolla, kilpailuhenkisesti jatkuvan kehittymisen kautta, kuitenkaan hauskanpitoa ja lajin tuomaa nautintoa unohtamatta. Asiakaslupauksemme "Aidosti Golfista Nauttien" perustuu aitoon yhteisölliseen toimintakulttuuriimme, ihmisiin ja yhteiseen intohimoon golfia kohtaa. Tästä syntyvää nautintoa varten Aurinko Golf on olemassa ja kehittyy aktiivisesti.

Jäsenet ja osakkaat voivat vaikuttaa strategiatyöhön eritoten palautteiden kautta. Seuraamme vuosittain Pelaaja ensin -kyselyn tuloksia ja reagoimme täällä korostuviin poikkeamiin toimenpidesuunnittelun kautta. Avoimella palautteella voi myös vaikuttaa toimintaan. Palautteita käsittelemme aika-ajoin yhtiön hallituksen ja seuran johtokunnan kokouksissa.