Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

Sopimus- ja tilausehdot

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

Aurinko Golf verkkokauppa on Aurinko Golf Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu. Verkkokaupasta voit ostaa pelipaketteja ja muita palvelutuotteita (myöhemmin tuote). Tuotteiden ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Käyttämällä verkkopalvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja.

TOIMITUSTAPA JA AIKA

Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse. Rekisteröimättömien asiakkaiden tulee määrittää oston yhteydessä sähköpostiosoite. Tilausvahvistus toimitetaan tähän sähköpostiosoitteeseen.

Vahvistetun tilauksen jälkeen pelioikeus luodaan jäsen- tai asiakastietoihin kahden päivän kuluttua tilauksesta. Mahdolliset kursseihin liittyvät muutokset tiedotetaan asiakkaalle puhelimitse.

Toimituskulut määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Mahdolliset toimituskulut ovat nähtävillä ennen maksuun siirtymistä. Mikäli tilaus ei ole saapunut sähköpostitse kahden (2) päivän kuluessa suoritetusta maksusta, pyydetään asiasta ilmoittamaan Aurinko Golf Oy:n toimistoon soittamalla puh. 020 75 45 903(ma-pe 9-15) tai sähköpostitse toimisto@aurinkogolf.fi

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä Netsin ja pankkien kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittäämaksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oy (Y-tunnus: 2122839-7) Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com HINNAT Tuotteiden hinta on verkkokaupassa tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta. Hintoihin lisätään mahdolliset toimituskulut.

PALAUTUSOIKEUS

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa osto 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä Aurinko Golf Oy:n asiakaspalveluun soittamalla puh. 020 75 45 903(ma-pe 9-15) tai sähköpostitse toimisto@aurinkogolf.fi,jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä. Palautusta varten tulee asiakkaan ilmoittaa nimensä, puhelinnumeronsa sekä tilausnumero.

VOIMASSAOLOAIKA

Verkkokaupasta ostettu tuotteet ovat käytettävä saman kalenterivuoden aikana, kun minä tuotteet ovat ostettu. Käyttämättömiä tuotteita ei hyvitetä tai vaihdeta rahaksi. Käyttämättömät tuotteet päätellään vain ja ainoastaan perustuen Aurinko Golf Oy:n tietojärjestelmässä säilytettävistä käyttötiedoista.

YLIVOIMAINEN ESTE

Aurinko Golf Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä haitoista tai menetyksistä.

MUUTOKSET TILAUS JA TOIMITUSEHTOIHIN

Aurinko Golf Oy pidättää oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtojaan. Maksajan tulee ennen tilaustaan tutustuttua kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.