Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

ONGOLF SOUTH WEST TOUR 2024

Kesän aurinkoisin golfkiertue vuonna 2024 on OnGolf South West Tour. Kolmen kierroksen kilpailussa pelataan Archipelagia Golfissa, Aurinko Golfissa ja Kankaisten Golfissa 16.-18.7.2024. Kiertueen voittajalle tänä vuonna luvassa matka lämpöön OnGolfin kanssa!

Aurinko Golfin, Archipelagia Golfin ja Kankaisten Golfin yhteistyössä järjestämä South West Tour on kesän aurinkoisin kiertue, jossa pelataan kolmen kierroksen kilpailu, yksi kullakin mukana olevalla Turun alueen erinomaisella golfkentällä. Kiertuetta pelataan jo neljättä kertaa. Tänä vuonna matkassa mukana on kirjaimellisesti OnGolf ja pääpalkinnot ovat huimat!

Lähde Varsinais-Suomeen nauttimaan heinäkuisista pelikeleistä ja huippukuntoisista kentistä. Varmista oma paikkasi ilmoittautumalla nopeasti!

Merkkaa kalenteriisi kisapäivät 16.-18.7.2024! Kiertue starttaa Paraisten Archipelagia Golfista, keskiviikkona pelataan Naantalin Aurinko Golfissa ja torstaina kiertue huipentuu finaalikierrokseen Kankaisten Golfissa Maskussa.

Kiertue on tarkoitettu niin vieraspelaajille kuin järjestävien seurojenkin pelaajille. Etenkin vieraspelaajille kiertue tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua kolmen päivän aikana kolmeen huippukenttään pelaajaystävälliseen hintaan. Vietä kesälomaasi nauttien Varsinais-Suomen upeista kentistä ja aurinkoisista kesäkeleistä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen mukaan TÄSTÄ!