Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

Mitalikahvit 1.7.

Maanantaina 1.7. Aurinko Golfissa juotiin mitalikahvit suomenmestaruusmitalistien kunniaksi. Kolme Aurinko Golfin pelaajaa pelasi itsensä 26.-28.6. pelattavien SM-kilpailuiden mitalisijoille. Paikalle oli saapunut upea määrä ihmisiä juhlimaan uusia suomenmestareita. Myös kaikki mitalistit pääsivät paikalle perheineen. Tarjolla oli kakkukahvit, kukitus ja rentoa hengailua.

Emmiina Koivisto voitti U14 tyttöjen suomenmestaruuden Kymen Golfissa pelattavissa U14 & U16 SM-kilpailuissa hienosti kokonaistuloksella 250. Saku Ellilä pelasi itsensä suomenmestariksi poikien U21 sarjassa, kotikentällä Aurinko Golfissa tuloksella 209. Ella Salama taas sijoittui hienosti kolmanneksi tytöt U21 sarjassa kokonaistuloksella 225.