Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

25.01.2024

CADDIEMASTEREIDEN JA SIISTIJÖIDEN KESÄTYÖPAIKAT NYT HAETTAVISSA!

Haemme nyt kaudelle 2024 aurinkoiseen tiimiimme caddiemastereita ja siistijöitä!


Haemme nyt Aurinko Golfiin caddiemastereita / asiakaspalvelijoita.
Työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kilpailujen tulospalvelu, kassanhoito ja tilitykset, kotisivujen päivitys, sosiaalisen median kanavien päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä muut monipuoliset asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät. Odotamme hakijalta kokemusta asiakaspalvelusta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä paineensietokykyä. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää. Golfin lajituntemus katsotaan eduksi. Rajallisten julkisten liikenneyhteyksien vuoksi valituilla olisi hyvä olla myös oma auto käytettävissä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työsuhde on määräaikainen ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan 1.3.-30.10.2024 välisellä ajalla erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Kesälomakaudella tarve työntekijöille on suurin ja sopimusten kestot ja viikkotyöajat sovitaan työntekijöiden kanssa yksilöllisesti tarpeet huomioiden.
Työvuoroja on viikossa n. 4-6 ja päivittäinen työaika n. 6-8 tuntia. Töitä tehdään myös viikonloppuisin. Palkka muodostuu tehdyistä tunneista ja on golf-alan työehtosopimukseen pohjautuva.
Tarjoamme mukavan työporukan, perehdytyksen työhön ja viihtyisän työympäristön. Lisäksi tarjoamme rajattoman pelioikeuden golfkentällämme.
Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 24.2.2024 mennessä osoitteeseen toimisto@aurinkogolf.fi. Ilmoitathan jo hakemuksessa millä aikavälillä olisit käytettävissä kokoaikaisesti sekä mahdollisuuden osa-aikaiseen työskentelyyn keväällä/syksyllä esimerkiksi koulun ohessa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat voidaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Mimmi Salonen: toimisto@aurinkogolf.fi / 020 7545 903.


Haemme kesäkaudelle 2024 golfkentän vastaanotto- ja klubitilojen siistijää. Toivomme, että hakijalla on reipas ja omatoiminen ote työntekoon sekä kokemusta siistimistehtävistä. Edellytämme hakijalta vähintään 16 vuoden ikää.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan touko-lokakuu välisellä ajalla. Tehtävää on mahdollista hoitaa kevät- ja syyskaudella myös opiskelujen ohella. Tarjoamme mukavat työkaverit, perehdytyksen työhön ja mielenkiintoisen työympäristön. Lisäksi tarjoamme rajattoman pelioikeuden golfkentällämme.

Huomioithan, että alueelle on rajalliset julkisen liikenteen yhteydet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 24.2.2024 mennessä osoitteeseen toimisto(a)aurinkogolf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mimmi Salonen: 020 7545 903 / toimisto(a)aurinkogolf.fi.