Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

22.01.2024

AURINKO PALSTA OSA 8, SENIORITOIMIKUNTA

AURINKO PALSTA OSA 8, SENIORITOIMIKUNTA JA LEILA VAIRINEN

Aurinko Palsta on täällä taas ja kausi juuri saatu päätökseen. Lähetämme artikkeleita muutamana päivänä viikossa ja samat artikkelit voit lukea myös verkkosivujen uutisarkistosta. Tiedossa on kuulumisia, suunnitelmia, tiedotettavia asioita ja muita menneeseen sekä jo tulevaan kauteen pureutuvia kirjoitelmia. Tervetuloa seuraamaan Aurinko Palstaa!

Suraavana vuorossa on seuramme senioritoimikunnan puheenjohtaja Leila Vairinen

SENIORITOIMIKUNNAN TERVEISET

Talvi kolkuttelee oven takana. Kentät sulkeutuvat ja on aika siirtyä sisätiloihin harrastamaan golfia tai jotain muuta kuntoa kohentavaa. Kulunut kesä oli kiireinen. Golfkentällä, joko omalla tai vieraalla, joka toinen päivä.

Seniorien Naantalin kylpylän kuukausikilpailuissa pelattiin 5 osakilpailua. Sarjat +50 ja +65.Osanottajia 170. Edellisvuoteen verrattuna (147) osallistujia enemmän. Molemmat sarjat olivat erittäin tasaisia, 1-2 pisteen erolla ratkaistiin voittajat. +50 sarjan voitti Jarmo Rantala ja +65 sarjan Jouko Tenhunen. Molemmat palkitaan päätöstilaisuudessa. Onnittelut ja kiitokset kaikille osallistujille.

Senioriliigaa pelattiin perinteisesti 11 seuran kesken. Osallistujia 36. Harmittavaisesti jäimme taas toiseksi. Monelle pelaajalle huikeita tuloksia pitkin kesää. Liigapeleihin osallistuneiden (19) päätöskierros pelattiin sateisessa säässä omalla kentällä. Pelin jälkeen nautittiin maittava lounas ja arvottiin muutama palkinto.

Aluetourissa pelattiin 3 osakilpailua. Yhteensä siihen osallistui 16 seuraa ja kaikkiaan 331 kilpailijaa. Suurimmat osallistujamäärät olivat järjestävillä seuroilla. 38-40 hlöä. Meidän seurasta osallistui 11 kilpailijaa, mikä on aika vähän. Ensi vuonna on oletettavasti meidän seurassa yksi kilpailu. Toivon silloin enemmän osallistujia. Aluetourin tulokset: Yyteri Golf kesäkuussa; M70 Rekola Esa (26)Tammi Tapani (27) N65 Vairinen Leila (8) M65 Sandholm Jari (11 Raesola Asko (16) Salo Golf heinäkuussa; N65 Vairinen Leila (1) M65 Raesola Asko (14), Sandholm Jari (15), Kultaranta Golf 30.7 N65 Vairinen Leila (6), M50 Lappi Jyrki (7) Finaaliottelu pelattiin syyskuussa Nokia River Golfissa. Finaaliin pääsi N65 sarjasta Leila Vairinen, joka voitti myös sarjan.

Elokuussa pidettiin Lounais-Suomen Seniorivastaavien aluekokous—ja kisa. Mukaan oli ilmoittautunut 18 joukkuetta.

Klubireissu tehtiin Lake Side Golfiin Sastamalaan. 27 pelaajaa uskaltautui pelaamaan Järvenrantaa tai Pirunpeltoa.

Mestiksiin osallistui +65M 16 osallistujaa ja voitto Matti Haveriselle, +65N osallistujia 6 ja voitto Arja Kormanolle, +50N osallistujia 13 ja voittaja Sanna Ake-Litmaselle. Kiitokset kaikille osallistujille.

Sennut ovat osallistuneet seuratuomarikursseille. Hoitaneet talkoilla Future Tourin, Mestikset, pallojen keräyksen, pitäneet huolta ulkovessojen siisteydestä ja kukista.

Muistakaa talviharjoittelu ja pitäkää kunnostanne huolta! Talviset terveiset halauksin toivottaa

Senioritoimikunta ja Leila