Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

Aurinko Palsta osa 5, seuran ladykapteeni Seija Lehtonen

AURINKO PALSTA OSA 5, SEURAN LADYKAPTEENI SEIJA LEHTONEN

Aurinko Palsta on täällä taas ja kausi juuri saatu päätökseen. Lähetämme artikkeleita muutamana päivänä viikossa ja samat artikkelit voit lukea myös verkkosivujen uutisarkistosta. Tiedossa on kuulumisia, suunnitelmia, tiedotettavia asioita ja muita menneeseen sekä jo tulevaan kauteen pureutuvia kirjoitelmia. Tervetuloa seuraamaan Aurinko Palstaa!

Suraavana vuorossa on seuramme ladykapteeni Seija Lehtonen

OSA 5

Ensimmäinen vuosi ladykapteenina on nyt takana ja on aika muistella mennyttä kesää ja niitä ihania aurinkoisia päiviä.

Keväällä aloitettiin kentän avautumisen aikoihin naistenillassa. Klubiravintola oli lähes täynnä ja koettiin iloisia jälleennäkemisiä pitkän talven jälkeen kahvin ja pullan kera. Illan aikana esiteltiin naistoimikunnan tapahtumakalenteri kaudelle 2023. Sääntöwelho Harri Waltari vastasi etukäteen esitettyihin sääntökysymyksiin, joita oli tullut ilahduttavan monta. Muotinäytöksessä ihanat mallimme esittelivät sekä golf- että vapaa-ajan muotia. Lopuksi oli arvontaa ja kaikki saivat mukaansa pienet tuotelahjat. PopDesign oli tuonut muotinäytöksen lisäksi muutamia rekkejä vaatteita ja koruja mukaan ostettavaksi. Kauppa kävi ja vaatteet lähtivät uusiin koteihin.

Toukokuussa kisailtiin leikkimielisesti Naiset vs. Miehet -kisassa, joka järjestettiin jo kolmatta kertaa yhteistyössä klubitoimikunnan kanssa. Ja niin taas kävi, että miehet voiton vei. Tästähän me naiset vaan sisuunnuttiin Sisu-pastillien voimalla ja heti kisan jälkeen päätettiin ensi vuonna ottaa se voitto naisille.

Kesäkuussa vietettiin perinteistä Naisten Sunnuntaita aurinkoisessa säässä. Yhtenä erikoiskilpailuna oli Beat the Junnu väylällä 9. Kaksi kilpailijaa onnistui lyömään avauslyöntinsä lähemmäs lippua. Hyvä naiset!

Heinäkuussa Kuplittiin Optikko Hakulan tahtiin. Erikoisuutena oli ”pullonpohjalasiputti”. Plussalasit päässä puttaus ei ollut kaikkien mielestä kovinkaan helppoa, tulipa joillekin laseista jopa huono olo

Seija Lehtonen
Ladykapteeni