Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

12.01.2024

AURINKO GOLF SIIRTYY WISEGOLFIIN

Aurinko Golf siirtyy WiseGolfiin

Muutosten tuulet puhaltavat Auinko Golfissa ja suurin asiakkaille ja jäsenille näkyvä muutos kaudella 2024 tuleekin olemaan järjestelmän vaihto WiseGolfiin. Vaikka WiseGolf on varmasti monelle asiakkaallemme jo entuudestaan tuttu, suurin muutos järjestelmän vaihdoksessa asiakkaidemme kannalta tulee olemaan ajanvarausjärjestelmän ja verkkokaupan vaihtuminen. Kauden 2024 peliajat varataankin siis Nexgolfin sijaan WiseGolfista.

Uudessa järjestelmässä on paljon uusia ja päivittäisiä niin caddiemasteria kuin toimistoakin helpottavia ominaisuuksia ja toimintoja. Järjestelmän vaihtamisen suurimpana tarkoituksena on kuitenkin tehostaa ja suoraviivaistaa toimintaa ja vuorovaikutusta Aurinko Golfin ja sen asiakkaisen ja jäsenten välillä.

Järjestelmän vaihtuminen ei työllistä asiakkaitamme, vaan jokaiselle jäsenelle, osakkaalle ja asiakkaalle tehdään valmiit tunnukset WiseGolfin puolesta ja ne saa valmiina omaan sähköpostiin. Aurinko Golf tulee myös järjestämään yhteisiä opastuskertoja, jolloin tutustutaan järjestelmään ja sen käyttöön yhdessä. Tämän on tarkoitus helpottaa siirtymistä uuteen järjestelmään, jotta keväällä alkava uusi kausi olisi mahdollisimman miellyttävä ja mukava meille kaikille. Kilpailumoduulina kaudella 2024 toimii kuitenkin edelleen Nexgolf, joten kilpailuiden ilmoittautumiset tapahtuvat siis edelleen Nexgolfin kautta. Nexgolf on käytössä taustalla, varana vielä koko kauden 2024 ajan.

WiseGolf tullaan ottamaan virallisesti käyttöön tammi-helmikuun aikana ja sekä osakkaiden hoitovastikelaskut, että jäsenien jäsenlaskut lähtevät suoraan uudesta järjestelmästä. Mikäli järjestelmän vaihdos aiheuttaa asioiden hoitamisessa viivästymistä ja sekaannuksia, toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.