Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

EEMIL ALAJÄRVI

Olen Eemil Alajärvi, ammattilaisgolfari, jonka tavoitteena on nousta kansainvälisen golfmaailman huipulle seuraavien vuosien aikana.

Olen nyt pelannut kaksi kokonaista kautta ammattilaisena Alps Tourilla. Ensimmäisellä kaudella sijoituin rankingissa sijalle 42. ja jälkimmäisellä kaudella sijalle 22.

Menneellä kaudella saavutin parhaan sijoitukseni ammattilaisena ollessani Alps Tourin osakilpailussa toisena. Tämän lisäksi saavutin kaksi top 10 sijoitusta kyseisellä kiertueella. Pelasin myös urani ensimmäisen Challenge Tour kilpailun.

Kaudella 2023 tulen pelaamaan Alps Touria ja joitain Challenge Tour kilpailuja.

Tulevaisuudessa tavoitteeni ovat kunnianhimoisesti kansaivälisen golfmaailman huipulla. Seuraava tärkeä askel onkin saavuttaa pelioikeus Challenge Tourille. Tämä tulee tapahtumaan pitkäjänteisen sekä strategisen harjoittelun tuloksena lähivuosien aikana. Kaudella 2022 otin suuren harppauksen eteenpäin urallani ja tänä vuonna jatketaan siitä, mihin viime vuonna jäätiin.

Kaikkea tekemistäni leimaa päättäväisyys ja päämäärätietoisuus. Perheenjäseneni kuvailevat minua jopa itsepäiseksi, mutta tämä on vain hyvä ominaisuus yksilöurheilijalle. Asetan itselleni kunnianhimoisia tavoitteita ja teen kaikkeni näiden saavuttamiseksi.

Seuraa Eemiliä somessa tästä.