Viikkokilpailut ja reikäpelit

Viikkokilpailusarja Race to Stockholm alkaa viikolla 21 eli 21.5. Osakilpailuja on kaikkiaan kymmenen.  Viikkokilpailut pelataan viikoilla: 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30 ja 31. Voit osallistua koko sarjaan tai vain yksittäisiin kilpailuihin. Jokaisen osakilpailun kolme parasta palkitaan lahjakorttipalkinnoin. Kokonaiskilpailun parhaat pääsevät syyskuun alussa järjestettävälle klubimatkalle Tukholman Kyssinge Golfiin, jossa finaali pelataan. Pelipäiviä neljä viikossa (ma-to) aiemman kolmen sijaan.

Viikkokilpailun peliaika varataan normaalisti ajanvarauksesta ja ennen kierrosta ilmoitetaan caddiemasterille, että pelaa viikkokilpailua. Kilpailumaksu on 6 euroa/osakilpailu tai 30e koko kymmenen kilpailun sarja.

Viikkokilpailut ovat helpoin tapa tulla mukaan kilpailutoimintaan, tervetuloa kisailemaan!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reikäpelien ilmoittautuminen avattu!

Suositut reikäpelit alkavat kesäkuun alussa. Ilmoittautuminen on nyt avattu. Valittavanasi on henkilökohtaiset reikäpeli tasoituksella tai ilman sekä joukkuereikäpeli pareittain.

Reikäpelisarjoja ovat: Naiset, miehet, juniorit, seniorit, joukkuereikäpeli ja scratch. Reikäpeleissä noudatetaan 1/2 tasoituksia. Tasoitusero pyöristetään aina ylöspäin esim. 1,5->2. Reikäpelit pelataan pääkentällä 18r, poikkeuksena junioreiden 9r Ysi+ kentällä.

Reikäpeli on golfin pelimuodoista jaloin, tule mukaan!