Uudet pelioikeus- & talviharjoittelupaketit kaudelle 2019-2020

Rajatonta pelaamista vuodeksi eteenpäin ja talviharjoittelut vain 89 euron kuukausihintaan

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme, LEAF Areenan ja Naantalin kylpylän kanssa kaksi täysin uutta pelioikeus ja talviharjoittelupakettia kausille 2019-2020. Paketit sisältävät rajattoman pelikoikeuden Aurinko Golfin molemmille kentille, sekä monipuoliset harrastusmahdolisuudet talvelle. Nyt voit siis pelata loppukauden huokeaan 89 euron kuukausihintaan Aurinko Golfissa sisältäen monipuolisen talviharjoittelupaketin.

Paketteja on kaksi erilaista. Pelioikeus ja kuntosalipaketti Naantalin kylpylän kanssa sisältää OloFitness kuntosalin vapaan käytön, ryhmäliikunnat, sauna- ja allasosaston käytön, sekä yhden Seca kehonkoostumusmittauksen. Pelioikeus ja Golf VIP paketti LEAF Areenan kanssa sisältää golfin sisäharjoitteluhallin ja golfin lähipelihallin vapaan käytön, sekä Forever kuntoklubin kahden kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien vapaan käytön. Molempiin paketteihin sisältyy myös 12 kuukautta voimassa oleva rajaton pelioikeus Aurinko Golfiin. Nämä paketit saat vain 89 euron kuukausihintaan. Talviharjoitteluihin saat molemmilta yhteistyökumppaneilta erillisen 5 kuukauden kortin, jonka voi aktivoida golf kauden päätyttyä tai silloin kuin haluat niiden käytön aloittaa.

Paketit ovat ostettavissa verkkokaupastamme.

Voit ostaa paketin myös suoraan toimistoltamme osoitteesta toimisto@aurikogolf.fi

Lisätietoa sisällöistä ja palveluista saat toimistosta 020 75 45 903 / toimisto@aurinkogolf.fi

Jos sinulla on jo tälle kaudelle voimassa oleva vuokrapelioikeus voit ostaa paketin myös loppuvuodesta. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Tutustu palvelun sopimusehtoihin täältä.

Tulemme tarjoamaan vastaavanlaisia paketteja myös osakkaillemme syksyllä 2019. Tiedotamme asiasta erikeen.