Talviharjoittelu Leaf Areenalla

KAIKILLE JÄSENILLE AVOIN TALVIHARJOITTELU

Leaf Areenan lyöntihallissa harjoitellaan tälläkin talvikaudella Teemu Pitkäsen ohjauksessa. Kausipaikat ovat nyt varattavissa Nexgolfista kohdassa ”Talviharjoittelu, Leaf Areena / Seniorit, Leaf Areena”. Harjoitukset alkavat viikolla 45, ti 5.11. alkaen. Ilmoittautuessasi kaikille avoimiin vuoroihin, tulee sinun valita haluamasi aika Nexgolfin ilmoittautumisen yhteydessä kohdasta ”sarjat”. Harjoitteluajat ovat seuraavat:

Tiistai

  • klo 17-18 Seniorit
  • klo 18-19 Juniorit (lisätietoa alla)
  • klo 19-20 Avoin

Keskiviikko

  • klo 18-19 Juniorit (lisätietoa alla)
  • klo 19-20 Avoin
  • klo 20-21 Avoin

Kausimaksu 170 euroa/kausi. Osallistumismaksu laskutetaan tai halutessaan sen voi maksaa myös suoraan toimistolla. Talviharjoittelumaksuun on mahdollista hyödyntää myös henkilökohtaisia liikuntaetuja. Olethan yhteydessä toimistoon toimisto(a)aurinkogolf.fi / 020 7545 903 mikäli haluat maksaa harjoittelusi toimistolla / liikuntaeduilla.

Paikka tulee varata erikseen jokaiselle kerralle Nexgolfin ajanvarauskalenterista. Kausipaikan lunastaneilla on ennakkovarausoikeus valitsemalleen harjoitusajalle 7 päivää etukäteen. Mikäli harjoituksiin jää vapaita paikkoja, ovat ne muiden jäsenten vapaasti varattavissa 5 päivää etukäteen. Kertamaksu on 14 euroa. Kertakäynnit laskutetaan kauden päätteeksi.

Tuntien teemat kaudella 2019-2020 ovat seuraavat:

VKO 45       ote & alkuasento
VKO 46       perustekniikat lyönti – taaksevienti
VKO 47       perustekniikat lyönti – taaksevienti
VKO 48       perustekniikat lyönti – suunnanvaihto
VKO 49       perustekniikat lyönti – suunnanvaihto
VKO 50       perustekniikat lyönti – läpimeno
VKO 51       perustekniikat lyönti – läpimeno
VKO 52       itsenäinen
VKO 1         itsenäinen
VKO 2         perustekniikat wedge
VKO 3         perustekniikat chippi
VKO 4         perustekniikat putti
VKO 5         teoriaa yleisimmästä virheistä / vapaa harjoittelu muuten - valmentaja käytössä
VKO 6         vapaa harjoittelu - valmentaja käytössä
VKO 7         lähipelilyöntien muokkaus
VKO 8         itsenäinen
VKO 9         lyönnin voimaliikkeet
VKO 10       lyöntikaarien muokkauksen perusteet - ymmärrys muutoksista
VKO 11       avauslyönnit
VKO 12       putti
VKO 13       vapaa harjoittelu - valmentaja käytössä

Teemat näkyvät lisäksi Nexgolfin ajanvarauskalenterissa jokaisen varattavan tunnin yhteydessä.

JUNIOREIDEN TALVIHARJOITTELU

Aurinko Golfin juniorijäsenten talviharjoittelu alkaa niin ikään marraskuun alussa (ti 5.11. alkaen) Leaf Areenan lyöntihallissa. Harjoittelupäivät ovat tiistai ja keskiviikko ja harjoitukset jatkuvat aina maaliskuun lopulle asti. Harjoitusaika molempina päivinä on klo 18-19. Voit valita osallistuuko juniori 1 vai 2 kertaa viikossa harjoitteluun.

Hinnat talviharjoittelulle ovat: 1 krt/vko 80 euroa ja 2krt/vko 120 euroa/talvikausi. Osallistumismaksu laskutetaan tai halutessaan sen voi maksaa myös suoraan toimistolla. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Nexgolfissa kohdassa "Juniorit / Leaf Areena". Mikäli juniori harjoittelee vain 1 krt/vko, tulee ilmoittautuessa valita oikea ryhmä ja ilmoittaa kumpaan päivään juniori osallistuu. Päivä valitaan Nexgolfissa kohdasta ”sarjat”. Viikkokohtaista ilmoittautumista ei junioreilla ole Nexgolfissa erikseen.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, voit olla yhteydessä toimistoon toimisto(a)aurinkogolf.fi / 020 7545 903.

Kilparyhmissä harjoitteleville junioreille pidetään lisäksi fysiikkaharjoituksia torstaisin klo 17.30-18.30 Suopellon koulun kuntosalilla viikosta 45 alkaen. Fysiikkaharjoittelu sisältyy talven harjoitusmaksuun. 

Lisätietoa Leaf Areenasta löydät täältä.