seniorit

SENIORIEN LIIGAAN OSALLISTUNEIDEN PÄÄTÖSKISA KANKAISISSA

32 AGN:n liigapelaajaa kisaili upeassa syyssäässä Kankaisissa Kartano/Puisto kentällä joukkue Best Ball kisaa sekä henkilökohtaista pb kisaa. Tulokset olivat huimia kuten pitääkin näin hienolla joukolla. Paavolan Jouko ilmoitti loppupuheessaan luopuvansa senioritoimikunnan puheenjohtajan paikasta tämän kauden loputtua elikkä ensi vuodelle odotetaan uutta toimikunnan vetäjää. 

Yt. Senioritoimikunta

Senioritoimikunnalle puheenjohtaja

Senioritoimikunnan puheenjohtaja Jouko Paavola on ilmoittanut, että jää pois johtokunnasta sekä
senioritoimikunnan puheenjohtajan tehtävästä. Seura kiittää Jokkea ansiokkaasta neljän vuoden rupeamasta seuratoiminnassa.
Syksyn vuosikokouksessa valitaan uudet johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle.
Oletko sinä kiinnostunut senioritoiminnan vetämisestä tai tiedätkö hyvän henkilön kyseiseen tehtävään. Otathan yhteyttä!

Senioritoimikunta
Senioritoimikunta järjestää monipuolista toimintaa ja tapahtumia ympärivuotisesti seniorijäsenille.

14.9. Senioreiden kuukausikisan tasoitusmuutokset

Torstain seniorikisaan palaten. Kisa ei siis vaikuta tasoitukseen aikaisemmasta tiedosta poiketen. Jokaisen pelaajan tiedoista on poistettu tasoitusmerkintä, mutta kilpailu on saattanut silti muuttaa tasoitusta 0,1 tai 0,2 verran. Tarkistathan oman tasoituksesi ja ilmoitat caddiemasterille, mikäli tasoituksessa on huomioitavaa tai korjattavaa. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse info@aurinkogolf.fi. Kiitos vaivannäöstänne!  

 

 

Sivut