Simulaattori avataan lauantaina 9.11.

On taas aika vaihtaa pelien paikka ulkoa sisätiloihin. Simulaattori avataan lauantaina 9.11. tuttuun paikkaan eli golfklubin pihapiirissä olevaan bägivarastoon. Ajanvaraus on nyt avattu Nexgolfiin ja tapahtuu omilla Nexgolf- tunnuksilla.  Aurinko Golfin jäsenet, osakkaat ja pelioikeuspelaajat voivat varata aikoja 7 päivää aiemmin ja vieraspelaajat 5 päivää aiemmin Nexgolfin Teetime.fi- palvelussa. Viime talvikaudesta käyttämättä jääneet tunnit ovat käytettävissä tämän talvikauden aikana.

Jos pelaamisen lisäksi on mielenkiintoa myös oman swingin kehittämiseen, on Trackman-tutka erittäin hyvä apuväline. Sen avulla harjoittelusta saa tehokkaampaa ja mielekkäämpää, koska jokaisesta lyönnistä saa irti paljon dataa. Swingimuutoksen työstäminen on helpompaa, koska omia numeroarvoja voi verrata aikaisempiin arvoihin ja muutokset pystyy huomaamaan. Jos analysointiohjelmiston käytössä menee vielä sormi suuhun, niin kannattaa ottaa yhteyttä Mikaan ja pyytää lyhyt opastus ohjelmiston käyttöön.

Pienen pientä hienosäätöä on tulossa tänäkin syksynä simulaattoritilaan, mutta pelaaminen sujuu samalla tavalla kuin ennenkin. Tässä vielä ohjeistus siitä, miten simulaattoriin pääsee pelaamaan:

- Varaa aika NexGolfin kautta. Minimiaika on yksi tunti ja varaukseen kirjataan ainoastaan yhden pelaajan tiedot.
- Ensimmäisellä käyntikerralla lyhyt opastus laitteiston ja ohjelmiston käyttöön kuuluu vuoron hintaan ja muillekin kerroille voit pyytää opastusta, jos koet sen tarpeelliseksi.
- Seuraavilla käyntikerroilla voit toimia itsenäisesti. Saat ovikoodin pyytämällä sitä sähköpostitse tai puhelimitse Mikalta (mika@trackmangolf.fi tai 050-5550806, yhteystiedot löytyvät myös netistä trackmangolf.fi).
- Voit maksaa vuoron tai sarjakortin käteisellä, maksukortilla, liikuntaseteleillä (Edenred, Smartum, Tyky, Eazybreak ja ePassi) tai laskulla.
- Vuoro loppuu viisi minuuttia vaille tasatunnin ja tuo viiden minuutin aika on pyhitetty vuoron vaihtumiselle. Mikäli ketään ei ole tulossa heti perään, voit jatkaa vuoroasi tasaan saakka. Huom! Mikäli edeltävällä vuorolla on pelaajia, niin menethän simulaattoritilaan sisälle vasta aikaisintaan viisi vaille.
- Kahvia, teetä, kaakaota ja vettä on saatavilla. Omat eväät kannattaa ottaa mukaan, jos jotakin muuta juotavaa tai syötävää tekee mieli.

Simulaattorihinnasto AGN:n jäsenille ja osakkaille:

Yksittäinen varaus:
- 1 tunti: 32 €
- 2 tuntia: 55 € (muut 60 €)
- 3 tuntia: 80 € (muut 90 €)
- AGN:n junioreille 15 €/h (arkisin 7-17) ja 20 €/h illat ja viikonloput

Sarjakortit:
- 6 tuntia: 150 € (muut 170 €)
- 10 tuntia: 220 € (muut 250 €)
- AGN:n osakkaat saavat sarjakorttiin yhden tunnin kaupan päälle!