LAUANTAINA 14.7. KUPLITTIIN GOLFVIHERIÖILLÄ!

Naistoimikunnan järjestämä leikkimielinen pelitapahtuma, Kupliva Golf by, pelattiin lauantaina 14.7. huikeassa helteessä.
Kaikkiaan 17 osallistujaa uskaltautui tähän hieman erilaiseen golf-tapahtumaan ja peräkkäiset lähdöt alkoivat klo 14:00 ykköstiiltä.
Ensimmäisessä lähdössä oli mukana meidän herrasmiesgolfarimme Tero Anttalainen ja yllätys oli toivottavasti kaikille viileän mieluisa,
kun kutosväylän mökissä Tero olikin Sarai seuranaan tarjoilemassa kuplivaa osallistujille, sekä saippuakuplien että juoman muodossa. 

Sää todellakin suosi tapahtumaa ja lämpö kipusi iltapäivällä lähelle 30 astetta. Hikisestä urakasta huolimatta kaikki saapuivat "maaliin"
reippaina ja iloisina. Klubiravintola oli loihtinut kepeän mutta ruokaisan iltapalan pelaajille - varjossa ruoka maistui ja jälkipelit olivat hyvässä vauhdissa. 

Vaikka tapahtuma ei ollut kilpailu, jaossa oli kuitenkin hienot palkinnot. Herrasmiesgolfari toimi onnettarena ja ensin arvottiin kaikkien
tapahtumaan osallistuneiden naisten kesken kaunis kukkakauppa Vivahteen lahjoittama kimppu, jonka voitti Marjut Ojanen.
Illan pääpalkinto, Katariinan Kruunun lahjoittama hampaiden valkaisu, arvottiin kaikkien osallistujien kesken. T
ero poimi korttiviuhkasta voittajaksi Viveka Raitasen. 

Tapahtumassa oli kolme erikoiskilpailua; lähimmäs pulloa väylällä 16, "Most lost balls" -ranking sekä vapaaehtoinen pistebogey -kilpailu.
Lähimmäs pulloa kisassa tehtiin Salomonin tuomio ja palkinto jaettiin kahden osallistujan kesken, naistoimikunnan Minna ja Kirsi
nauttivat kylmän juoman yhdessä jonain kauniina kesäiltana. Most lost balls -rankingin voitti Sarai Ruutu ja hän sai hieman lisää palloja
kadotettujen tilalle sekä näille kuumille helteille sopivan uimalelun, jonka lahjoitti Toyrock Oy.

Vapaaehtoisen pistebogey -kisan voitti Karri Virtavuo ja palkintona oli palloja sekä kuplivaa. Lämpimät onnittelut kaikille voittajille!

Tapahtumassa kaikkia lähtöjä kehoitettiin ottamaan kuplivia kuvia omasta peliporukasta ja hauskoja otoksia saapuikin!
Kokoelmaa näistä kuvista näet oheisissa kuvissa. 

Naistoimikunta kiittää kaikkia mukana olleita ja toivottaa hyviä pelikierroksia loppukesään! Loistavaa, että olit mukana! 

 

 

 

  

  

   

 


Kiitos, Naistoimikunta