HCP-30-54 2016

Pelikelejä on vielä jäljellä mutta aktivointitoimikunnan on aika tältä kaudelta kiittää kaikkia, jotka olette osallistuneet järjestämiimme tapahtumiin. 

 

18.9 peli + puttikisa -tapahtuma oli tälle kaudelle viimeinen toimikuntamme järjestämä tapahtuma.

Saamamme palautteen myötä uskallan sanoa, että oli mukava tapahtuma ja jälkipelit puitiin yhteisellä lounaalla heti pelin jälkeen.

Tapahtumasta taasen muutama kuva alempana. 

Kausi on tälle toimikunnalla ollut ensimmäinen ja on tavoittanut jäseniämme jonkun verran. Mukaan olis mahtunut enemmänkin ja toivottavasti ensi kaudella nähdään jo tutuiksi tulleita mutta myös uusia kasvoja, joiden tasoitus on 30-54 välillä. 

Vielä on mahdollista pelata pää- ja 9+ kenttää, talvella osallistua talviharjoitteluun sisällä ja tietysti osallistua joulujuhliin :)

Kaikki ideat ensi kaudelle otamme ilolla vastaan jo nyt ja ne voi osoittaa minulle suoraan heidi.urjanheimo@gmail.com tai caddien kautta info@aurinkogolf.fi

Toivotan toimikuntamme puolesta kaikille mukavaa syksyä! Nähdään kentällä :)

 

 

 

 

 

Päättäjäiset

 

Vielä on hienoja kelejä luvassa. Faktaa on kuitenkin se, että kesä alkaa olla ohi ja syksyä kohti ollaan vauhdilla menossa. 

Olemme kuluvalla kaudella järjestäneet peli- ym tapahtumia 30-54 tasoituksella pelaaville ja vielä on yksi jäljellä, nimittäin kuluvan kauden päätöstapahtuma ysi+ kentällä sunnuntaina 18.9. Tapahtuma on Kolmen mailan pb ”kisa”.

Tapahtuma alkaa klo 9 rangella kummipelaajien opastuksella. Lämmitellään lyömällä eri mailoilla harjoittelulyöntejä ja pohditaan yhdessä mitkä kolme mailaa kannattaisi ehkä kierrokselle ottaa.
Puttialueella ennen kierrosta pienimuotoinen ”puttikisa”. Sen jälkeen klo 10 alkaen lähdetään pelikierrokselle ysi+ -kentälle. Tapahtuma päättyy lounaaseen ja ajatusten vaihtoon kaudesta klubilla. Tapahtuman hinta on edullinen 20 €. Ilmoittautumiset tuttuun tapaan NexGolfin kautta, caddiemasterille (020 754 5900) tai minulle (Heidi 0400-550096). Ilmoittautuminen päättyy tapahtumaa edeltävänä torstaina klo 18:00. 

Meidän päätöstapahtuman lisäksi on tietysti tulossa kaikille yhteiset pikkujoulut 22.10 Naantalin satamaterminaalissa. Pikkujouluihin ilmoittautuminen on jo avattu. Tervetuloa mukaan!

 

HUOM! Leppoisa kilpailu 30-54 tasoituksella pelaaville on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

___________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pelitapahtuma sunnuntaina 4.9. pääkentällä 

Tasoituksella 30-54 pelaaville agn:n jäsenille 

PAIKKA: Aurinko Golf, klubitalo ja pääkenttä 

AIKA Sunnuntaina 4.9. klo 16

TEE: Miehet keltainen, Naiset punainen 9r, greensome 

PELIMUOTO TASOITUSRAJA ILMOITTAUTUMISET: 30-54
NexGolfin kautta tai caddiemasterille puh. 020 754 5900. Ilmoittautuminen päättyy tapahtumaa edeltävänä torstaina klo 18:00. 

TAPAHTUMAMAKSU: normaali greenfee 

MUUTA: Tapahtuma alkaa klo 16 klubitalolla, jossa kerrotaan pelimuodosta ja vastataan mahdollisiin esille tuleviin kysymyksiin.
Klo 17 alkaen lähdetään peräkkäisin lähdöin pääkentän 9r kierrokselle kummipelaajan opastuksella. 

Kierroksen jälkeen on mahdollista kokoontua klubitalolle jakamaan mietteitä kierroksesta ym. 

Greensome on pelimuoto, jota pelataan pareittain. Molemmat lyövät avauslyönnin, jonka jälkeen valitaan kumman pallolla jatketaan. Se pelaaja kumman pallo “hylätään” lyö seuraavan lyönnin. Tämän jälkeen palloa lyödään vuorotellen reikään saakka. (Näin toimitaan 

Vielä ehdit mukaan. Kohta yhteiset tapahtumat on tältä kaudelta ohi.

 

Tervetuloa mukaan! 

 

Mahtavaa! 

 

Viimeksi kirjoitin, että josko seuraavalla kerralla saataisiin mukaan yli 10 osallistujaa + kummit ja näin kävi. 31.7 pelitapahtumassa oli mukana 11 pelaajaa kummien lisäksi. 12 oli ilmoittautunut mutta tuli yksi peruutus. 12 pelaajaa on maksimi määrä tässä pelitapahtumassa pääkentällä.

Keli suosi meitä jälleen ja hyvällä mielellä pelattiin puolikierrosta pääkentällä. Kummit jakavat pelatessa vinkkejä ja yhdessä totutellaan ns ripeään pelaamiseen. Laitan tähän tekstin loppuun taasen muutaman kuvan sunnuntain kierroksesta.

 

Muiden tapahtumien lisäksi pelitapahtumia on heinäkuussa järjestetty kolme kertaa. Elokuussa on tarjolla hieman toisen tyyppistä tapahtumaa kohderyhmällemme. Elokuussa kilpaillaan ja opetellaan uusia asioita ja kerrataan jo opittuja pron avustuksella.

 

Seuraava tapahtuma on sitten 21.8 klo 9:00 jolloin on opetus- ja pelitapahtuma 30-54 tasoituksella pelaaville. Kokoontuminen klo 8:45 caddiemasterin edessä. 

Alkuun on tunnin ajan opetusta seuramme pron johdolla harjoitusalueella, josta siirrytään pelaamaan ja testaamaan saatuja oppeja käytännössä 9+ kentälle kummipelaajien kanssa. Tapahtuma päättyy klubilla lounaaseen, joka sisältyy hintaan. Koko paketin hinta on edullinen 20 € AGN jäsenille. Tapahtuma on tarkoitettu AGN:n jäsenille. 

 Edellä mainituista löydät tietoa Kilpailukalenterista. 

Alla jälleen muutama kuva tunnelmista! 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

36-54 tasoituksilla pelaavien peli-illan kuulumisia!

14.7 muualle Suomeen säätiedotus lupaili sadetta mutta me saimme jälkeen pelata aurinkoisella säällä 9+ kentällä.

Kenttä hyvässä kunnossa, seura oli mainiota: seitsemän pelaajaa kummien lisäksi tällä kertaa pelaamassa. Josko seuraavalla kerralla saataisiin mukaan yli 10 henkilöä + kummit :)

Seuraava pelikierros on 31.7 pääkentällä, jossa pelataan puolikas kierros. Tervetuloa pelaamaan. Hinta on normi puolikkaan kierroksen gf maksu.

Tänään 14.7 ei näkynyt kettuja eikä peuroja mutta pieni halo-ilmiö oli kasi väylän yllä.

 

 

 

Alla muutama kuva tapahtumasta! 

 

 

 

Tags: