Future Liiga Tervetuloa

Tervetuloa Future Liigan Finaaliin Aurinko Golfiin. Kenttämme on huippukunnossa ja toivomme että teillä on mukava vierailu kauniilla kentällämme Naantalin Vengan tilalla.

Tässä hieman infoa tulevasta viikonlopusta:

Majoitus: Hyviä majoituspaikkoja löytyy ympäriltä valtavasti. Aurinko Golfin virallinen yhteistyökumppanimme Naantali Spa on loistava paikka majoittua. Suomen parhaaksi hotelliksi valittu jo monesti, eikä varmasti petä tälläkään kertaa. https://www.naantalispa.fi/

Toinen hyvä vaihtoehto on Naantalin lomamökit ja huoneistot, jotka löydät Visit Naantali sivuilta. https://www.visitnaantali.com/

Ruokailu: Klubiravintolamme Jesse’s Dine tarjoaa mahdollisuuden nauttia lounaan koko viikonlopun. Lounas on tarjolla 10.30-16.00 välisenä aikana. Tarkistathan oman lähtöaikasi niin, että varaat aikaa lounastamiseen, joko ennen kierrosta tai kierroksen jälkeen. Ravintola palvelee asiakkaita viikonloppuna klo 07.00 alkaen.

Caddiemaster ja Proshop: Tuloskorttien nouto tapahtuu keltaisesta talosta caddiemasterin toimistosta. Tässä samaisessa rakennuksessa palvelee myös proshop, josta voit hankkia itsellesi kisatarvikkeet. Caddiemaster ja Proshop avaavat ovensa klo 07.00 alkaen molempina kisapäivinä.