Aukioloajat ja pelaaminen 28.10. alkaen

Caddiemaster on avoinna vielä tulevan viikonlopun 26.- 27.10. klo 10-16. Molemmat kentät ovat tämänkin jälkeen toistaiseksi avoinna ja toimisto palvelee arkisin klo 9-16 (toimisto keltaisen talon yläkerrassa, kulku takaovesta). Pukuhuoneisiin klubille pääsee kulkemaan toimiston aukioloaikoina (huom! saunat pois käytöstä). Mahdollisista poikkeuksellisista aukioloajoista tiedotamme kotisivujen ajankohtaista -osiossa. Nexgolfin ajanvaraus on tässä vaiheessa avoinna pääkentän osalta 31.10. asti ja Ysi+ kentän osalta toistaiseksi. Tiedotamme ensi viikon aikana jatkosta.

Kierrosten vahvistaminen tapahtuu pelioikeutettujen osalta caddiemasterin oven viereisessä postilaatikossa olevaan vihkoon ja vieraspelaajien osalta toimistoon. Greenfee- maksun voi suorittaa myös verkkokaupassa. Mikäli olet maksanut greenfeen ennakkoon verkkokaupassa, riittää lähdön vahvistaminen vihkoon.

Greenfeen hinta koko kierrokselle on 25€ ja pääkentän puolikkaalle ja Ysi+- kentälle 15€. Puolikkaan kierroksen voi pelata nyt mihin aikaan päivästä tahansa.

Ohjeet maksamiseen ja kierrosten vahvistamiseen löydät caddiemasterin oven viereisestä
vihreästä postilaatikosta.